Zárcsere

Amennyiben nagyobb volumenű probléma adódik a zárral, általában zárcsere nélkül nem nagyon lehet elhárítani a problémát. Fontos, hogy családunk és értékeink védelme érdekében hozzáértő szakemberrel végeztessük el ezt a feladatot. A nem megfelelő hozzáértéssel, házilag elvégzett zárcsere egyrészt a garancia elvesztésével jár, másrészt nagy valószínűséggel értékeink és családunk továbbra sem lesz teljes biztonságban.

Zárcsere

Mely esetekben lehet szükség zárcserére?

  • Ha elromlik a zár, nem lehet bezárni, vagy nyitni.
  • Ha elveszett a kulcs, mindenképpen javasoljuk a cserét, még akkor is ha megvan a pótkulcs.
  • Ha ellopták a kulcsot nem is lehet kérdés egy zárcsere szükségessége.
  • Régi a zár. Ebben az esetben a zár nem biztonságos, még akkor sem, ha jól működik. A régi típusú zárak nagyon könnyen feltörhetők!
  • Lakásvásárlás, albérlő kiköltözése esetén cégünk mindenképpen zárcserét javasol.

Amire nagyon oda kell figyelni egy új zár vásárlása esetén, hogy lehetőleg ne a legolcsóbb zárat vásároljuk, mert szintén nagy valószínűséggel nem lesz biztonságos. Zárszerelő szakemberünk készségesen segít Önnek kiválasztani egy olyan biztonságos zárat, mely pénztárcájához legjobban illeszkedik. Sőt, ha minőségi, biztonságos zárat vásárol, azokat általában a biztosítók is figyelembe veszik, így akár lakásbiztosításának éves díja is csökkenthető.

Amennyiben zárcsere szolgáltatásunkat igénybe kívánja venni, keressen bennünket bizalommal! Éjjel-nappal várjuk hívását!