Zárjavítás

A zárjavítás egy nagyon tág fogalom, mely több zárral kapcsolatos műveletet foglal magába. Ha Ön zárjavító szakembert keres, szinte biztos, hogy az alábbi szolgáltatások egyikére van szüksége:

– zárcsere
– zárbetét csere
– zárnyitás
– betörés utáni helyreállítás
– biztonságtechnikai tanácsadás
– hevederzár felszerelés

Zárcserére általában a zár elhasználódásakor, tönkremenetelekor lehet szüksége. De ezen zárjavítás műveletére lehet szüksége Önnek akkor is, ha elveszett vagy ellopták a kulcsát vagy új lakást vásárolt.

Zárjavítás

A zárjavítás területéhez kapcsolódó szolgáltatás a zárbetét csere is, mely inkább a bejárati ajtókat érinti. Zárszerelő szakemberünk minőségi, garanciális és biztonságos zárbetétet javasol Önnek, hogy egyaránt biztonságba tudja családját és értékeit.

Zárnyitásról általában akkor van szó, ha nincs meg a lakáskulcs és nincsen hozzá pótkulcs, vagy esetleg beletört a kulcs az ajtóba. Ebben az esetben szinte biztosan a bejárati ajtó roncsolása nélkül végezzük el a szükséges zárjavító műveletet.

Betörés utáni helyreállítás során arra van szükség, hogy a már kinyitott bejárati ajtót újra be tudja zárni. Ebben az esetben zárszerelő kollégánk ajánlani tud Önnek még biztonságosabb zárat, mely jelentősen megnehezíti a betörő dolgát. Fontos megjegyeznünk, hogy ilyen esetben mindig hívjon hozzáértő szakembert, ugyanis az ajtó esetleges befeszítésével, berúgásával nagyobb kárt okoz, mint ami valójában előáll!

Bejárati ajtók megerősítéséhez minden esetben biztonságos hevederzár felszerelését javasoljuk. Ez a zárjavítás legmagasabb szintű lépése, mely garantálja az ügyfelek értékeinek és családjának biztonságát, ugyanakkor jelentősen megnehezíti a betörők dolgát.

Amennyiben zárjavításra van szüksége, keressen bennünket bizalommal, Éjjel-nappal várjuk hívását!